Aardbeien-sinaasappelsorbet

4
20 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Spoel de aardbeien schoon en pureer ze met het sinaasappelsap. Verwarm het citroensap met het water en de suiker en kook dit zachtjes al roerende door tot een stroperige siroop ontstaat. Laat dit al roerende afkoelen. Giet dit bij de aardbeienpuree en mix nog eens goed door. Doe de massa in een metalen of plastic schaal en zet het afgedekt in de diepvries. Schep het na een halfuur met een vork goed door en na een uur nog eens. Laat dan nog circa 3 uur bevriezen.+ minimaal 4 uur vriezen

Aardbeien-sinaasappelsorbet is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Warme chocolademoelleux, gemarineerde ananas met kruiden en sinaasappelsorbet
Nagerecht
Bekijk recept
Ijsdessert Met Vruchten
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelsorbet
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Tutti Frutti-Sinaasappelsorbet
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept