Witte asperges met rauwe ham, ei en nieuwe aardappelen

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het onderste houtachtige gedeelte van de asperges af. Zet de asperges rechtop met de kopjes naar boven in een smalle hoge pan en giet er water op tot aan de kopjes. Voeg wat zout toe. Was de aardappelen goed en snijd ze in gelijke stukken. Zet ze op in ruim water met zout, kook ze gaar in circa 20 minuten en giet ze af. Kook tegelijkertijd de asperges in circa 20 minuten beetgaar en kook de eieren 5 minuten. Neem de asperges voorzichtig uit het kookvocht en leg ze op een schaal. Pel de eieren. Doe de aardappelen over in een schaal en besprenkel ze met truffelolie, de bieslook en versgemalen peper. Snijd de eieren in stukken en serveer ze met de ham bij de asperges en aardappelen.

Witte asperges met rauwe ham, ei en nieuwe aardappelen is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept