Witte salade met geitenkaas en kruidendressing

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng een pan met ruim water en zout aan de kook. Snijd van de asperges het onderste houtachtige gedeelte af en snijd ze in de lengte door. Leg ze in het kokende water en kook ze 5 minuten. Voeg dan de venkel toe en kook nog 2 minuten tot de groenten beetgaar zijn. Giet af en spoel onder koud water af. Snijd de courgette in de lengte in vieren en snijd of schaaf in flinterdunne plakken. Schep de groenten door elkaar. Doe voor de dressing alle ingrediënten in een hoge mengbeker en maal met de staafmixer tot een dressing. Breng op smaak met zout en peper. Schep de dressing door de groenten en laat even intrekken. Schaaf er als laatste de geitenkaas over.

Witte salade met geitenkaas en kruidendressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Voorjaarssalade met entrecote
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepocheerde scholfilet met kruidendressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Meloen met kruidendressing en ham
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Tonijnciabatta met krulsla
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept