Witvis met witte wijn-vanillesaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de bouillon en de wijn en kook deze in tot 100 ml. Schraap het merg uit het vanillestokje en voeg dit met het stokje en de room toe aan het wijnmengsel. Kook in tot de saus iets dikker is. Laat de saus afkoelen. Eventueel een dag van tevoren en bewaard in de koelkast.
  • 2 Bestrooi de drooggedepte vis met zout en peper. Verwarm de saus en voeg citroensap toe. Verwijder het vanillestokje. Verhit de boter en bak hierin de vis circa 2 minuten per kant. Serveer de vis met de saus en strooi de bieslook erover. Lekker met krieltjes en worteltjes met peultjes.

Witvis met witte wijn-vanillesaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipane met vanillesaus
30 min- Nagerecht
Bekijk recept
Taartje van aardbeien in pepergelei
34 min Nagerecht
Bekijk recept
Crumble met rode vruchten en speculaas
Nagerecht
Bekijk recept
Peer met vanillesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Witte druiven met dragon
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Rodekoolmaaltijdsoep met witte bonen, biet en witvis
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vissoep (soupe de poisson)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokos-ceviche van witvis
20 min Voorgerecht
Bekijk recept