Zabaglione allo rosato

4
15 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop in een metalen of glazen kom de eidooiers met de suiker en de rosato met een elektrische mixer schuimig en zet de kom op een pan met een laagje kokend water. Het water mag de kom niet raken. Blijf met de mixer circa 5 minuten kloppen tot een schuimige en romige mousse. Giet deze in hoge glazen en serveer met de koekjes.

Zabaglione allo rosato is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Fruitsalade met zabaglionesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaans schuim (zabaglione)
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Bill Granger's gemengd fruit, zabaglione & cantuccini
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Zabaglione (dessert van eierdooiers en wijn)
30 min Nagerecht
Bekijk recept