Zalm-avocadobakje met basilicumdressing

4
35 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190°C. Snijd de deeglapjes in vierkanten die groter zijn dan de muffinholtes. Bestrijk ze met boter en leg ze kruislings op elkaar in de holten van de vorm zodat het deeg iets overhangt. Bak de deegbakjes in het midden van de oven in 12-14 minuten goudbruin en gaar. Laat ze iets afkoelen en wip ze daarna uit de vorm. Besprenkel de avocadoplakjes met citroensap. Pureer voor de dressing alle ingrediënten, behalve de hele blaadjes basilicum. Vul de bakjes met een pluk tuinkers en met de zalm en de avocado. Sprenkel er basilicumdressing over. Zet de bakjes op 4 borden. Garneer met de basilicumblaadjes en de rest van de tuinkers en de basilicumdressing.

Zalm-avocadobakje met basilicumdressing is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Rijstsalade met basilicumdressing
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinaziesalade met kersen & basilicum
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse salade met basilicumdressing
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tonijnpizza met snelle tomatensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept