Zalmrolletjes met kruidenkaas en zoete mosterdcr me

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Leg op een stuk vershoudfolie van circa 40 cm lang de plakjes zalm, elkaar overlappend, in een rechthoek van circa 25 x 30 cm. Boen de sinaasappel schoon met heet water en rasp 1 eetlepel van de schil. Pers de vrucht en zet het sap apart. Pureer de bieslook en peterselie en meng dit door de roomkaas. Meng ook sinaasappelrasp en zout en peper erdoor. Strijk dit mengsel met een spatel of pannenkoekmes over de zalm. Verdeel de paprikareepjes en wat basilicumblaadjes over de roomkaas. Laat de randen van de zalm aan de lange zijde 1 cm vrij. Rol de zalm op tot een stevige rol. Vouw de folie strak dicht en leg de zalmrol minimaal 1 uur in de koelkast. (Kan een dag van tevoren).
  • 2 Meng de crème fraîche met mosterd, honing en 1 eetlepel sinaasappelsap. Verwijder de folie van de zalm. Snijd de rol met een nat scherp mes in plakken van 1 cm. Leg de rolletjes naast elkaar op de borden met de mosterdcrème erbij. Garneer met basilicumblaadjes. minimaal 1 uur koelen

Zalmrolletjes met kruidenkaas en zoete mosterdcr me is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Zalmrolletjes
Snack
Bekijk recept
Zalmrolletjes met limoenricotta
10 min Snack
Bekijk recept
Snelle zalmmousse
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zalmrolletjes met een salade van krieltjes en venkel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept