Granola-speltbars met dadels en pindakaas

12
60 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bekleed de ovenschaal met een royaal vel vershoudfolie.
  • 2 Verwarm in een steelpan de pindakaas met de honing. Schep er de fijngehakte dadels of gewelde abrikozen en Granola spelt door.
  • 3 Schep het granolamengsel in de vorm, vouw de folie dicht en druk met de handen tot een platte koek. Laat de koek in de koelkast in 6 uur stevig worden.
  • 4 Snijd de koek in 12 repen.
  • 5 Ook lekker om toe te voegen: 2 el discodip, 50 gram melkchocolade butterscotch, grofgehakt, 3 el geraspte kokos, 2 el gedroogde cranberry's gezoet.

Granola-speltbars met dadels en pindakaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Rendang van Cisca
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kokosgehaktballetjes in pindasaus met groene helden
30 min-
Bekijk recept
Kipsaté
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Krokante kip van de Antillen met zelfgemaakte pindakaas
2 uur-
Bekijk recept

Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Zelfgemaakte granola
Snack
Bekijk recept
Hangop met notengranola en vers fruit
40 min-
Bekijk recept
Homemade granola
70 min-
Bekijk recept