Kaaskletskoppen uit de pan

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de kaas fijn. Verhit op matig vuur een koekenpan. Leg er een vel bakpapier in.
  • 2 Strooi 5 bergjes kaas (4-5 cm ø) op het bakpapier en laat de kaas op matig vuur smelten en goudbruin kleuren.
  • 3 Neem het bakpapier met de kaaskoekjes uit de pan en leg op een snijplank zodat de koekjes afkoelen en knapperig worden.
  • 4 Leg intussen een nieuw vel bakpapier in de pan en bak op dezelfde manier nog 5 koekjes.
  • 5 Meng wat verse tijmblaadjes, gedroogde oregano of fijngehakte zwarte olijven door de kaas voor een extra smaakje.

Kaaskletskoppen uit de pan is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Paella
45 min-
Bekijk recept
Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische gazpacho met Pan Franses
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Chili-kabeljauw met broccoli en aardappels
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sliptong met jus van witlof, ham en kaas
1u25 min
Bekijk recept
Kippenbouillon
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kaaskletskoppen
0 min
Bekijk recept
Oregano Kaaskletskoppen
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept