Aardbeien-kokospuddinkje

4
320 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatineblaadjes in een bakje met koud water en laat ze zacht worden.
  • 2 Schep de room van de kokosmelk en pureer dit met 400 gram aardbeien.
  • 3 Breng het resterende kokosmelk met de vanillesuiker en suiker in een steelpan zachtjes aan de kook. Roer tot de suiker is opgelost.
  • 4 Haal de pan van het vuur. Knijp het vocht uit de gelatineblaadjes en roer ze een voor een door het kokosmelk.
  • 5 Voeg de kokos-aardbeienpuree toe en roer goed door elkaar. Schenk in de vormpjes. Zet de puddinkjes in de koelkast en laat ze in circa 5 uur opstijven.
  • 6 Haal de puddinkjes uit de koelkast. Schep de resterende aardbeien erover. Rooster de kokos in een droge koekenpan en strooi over de puddinkjes.

Aardbeien-kokospuddinkje is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker


Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min Snack
Bekijk recept