Zoek
Havermoutwraps met gerookte zalm
4
30 min
PLUS
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 g havermout
520 ml rijstmelk
3 eieren
olijfolie
200 g gerookte zalm
1 rode ui
1 venkelknol
10 g verse dille
1 el appelazijn
2 el honing
1 el mosterd
himalaya- of zeezout
Bereiding
1
Maal de havermout in een blender of keukenmachine fijn.
2
Meng de melk, eieren en een snufje himalaya- of zeezout door de havermout.
3
Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak 4 pannenkoeken van het beslag.
4
Keer de pannenkoeken om wanneer de onderkant bruin is en bak de andere kant ook bruin.
5
Laat de pannenkoeken afkoelen.
6
Snijd de ui in zeer dunne ringetjes.
7
Verwijder het groen van de venkel en snijd de knol in dunne reepjes.
8
Snipper de dille fijn.
9
Meng azijn, honing en mosterd met 4 eetlepels olijfolie en breng de dressing eventueel op smaak met wat himalaya- of zeezout. 1
0
Verdeel de zalm, venkel, ui en dille over de pannenkoeken en sprenkel er dressing over. 1
1
Rol de pannenkoeken op of vouw ze tot wraps.
Havermoutwraps met gerookte zalm is een recept van
PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept