Havermoutwraps met gerookte zalm

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal de havermout in een blender of keukenmachine fijn.
  • 2 Meng de melk, eieren en een snufje himalaya- of zeezout door de havermout.
  • 3 Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak 4 pannenkoeken van het beslag.
  • 4 Keer de pannenkoeken om wanneer de onderkant bruin is en bak de andere kant ook bruin.
  • 5 Laat de pannenkoeken afkoelen.
  • 6 Snijd de ui in zeer dunne ringetjes.
  • 7 Verwijder het groen van de venkel en snijd de knol in dunne reepjes.
  • 8 Snipper de dille fijn.
  • 9 Meng azijn, honing en mosterd met 4 eetlepels olijfolie en breng de dressing eventueel op smaak met wat himalaya- of zeezout. 1
  • 0 Verdeel de zalm, venkel, ui en dille over de pannenkoeken en sprenkel er dressing over. 1
  • 1 Rol de pannenkoeken op of vouw ze tot wraps.

Havermoutwraps met gerookte zalm is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept