Gevulde kipfilet met risotto

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de kipfilets open zoals een envelop. Kruid met peper, zout en wat kerriepoeder. Vul ze met de ananasroomkaas en vouw weer dicht. Zet vast met een prikkertje. Verhit een koekenpan met boter en bak de kipfilets goudbruin aan alle zijden. Zet ze vervolgens ca. 10-15 minuten in een voorverwarmde oven. Maak in de tussentijd de risotto door de sjalotjes even aan te zweten in een scheutje olijfolie. Voeg de risottorijst erbij en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking. Op het laatst de doperwtjes en de tomaatblokjes toevoegen en even verwarmen. Indien nodig extra op smaak brengen met peper en zout. De risotto in borden scheppen en de kipfilets in het midden plaatsen.
  • 2 Toetjestip: PLUS Cheesecake

Gevulde kipfilet met risotto is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Risottorijst met zeekraal en tijgerganalen
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Risotto met raapstelen en rucola
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto primavera
35 min Bijgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept