Gebakken kabeljauwfilet met frisse tomatensaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng alle voor de saus aangegeven ingrediënten. Laat dit even in de koelkast intrekken tot gebruik.
  • 2 Maak vervolgens de 4 stukken kabeljauw droog, wrijf ze in met citroensap en laat ze 10 min. intrekken. Kruid ze daarna met peper en zout.
  • 3 Verhit ondertussen een koekenpan met boter en bak de krielaardappeltjes goudbruin. Kook de worteltjes met wat zout en een klontje boter net gaar.
  • 4 Verhit vervolgens een koekenpan met olie en bak de filets goudbruin en gaar. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Breng ondertussen de saus aan de kook, verdeel deze over de vis.
  • 5 Serveer de kabeljauwfilet samen met de gebakken aardappeltjes en worteltjes.
  • 6 Wijntip: Villa Mondi - Soave

Gebakken kabeljauwfilet met frisse tomatensaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met druivendressing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept