Schnitzel met brie en een frisse gemengde salade

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in water met wat zout gaar. Maak de gemengde salade aan met de dressing.
  • 2 Kruid de schnitzels met peper en zout, verhit een koekenpan met boter en bak de schnitzels goudbruin en gaar. Beleg op het laatst de schnitzel met brie. Leg de deksel op de pan zodat de brie kan smelten.
  • 3 Haal de schnitzels uit de pan en leng als laatste de braadjus aan met de kant en klare jus.
  • 4 Leg de schnitzels op de borden, samen met de aardappelen en salade. Serveer de jus er apart bij.
  • 5 Wijntip: PLUS Huiswijn Rheinhessen FLS 100CL

Schnitzel met brie en een frisse gemengde salade is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Schnitzel, citroen en courgette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met schnitzelreepjes en kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saltimbocca borrelspiesjes
50 min Bijgerecht
Bekijk recept