Italiaanse varkensfiletlapjes

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een kommetje de paprikapoeder, knoflook, olijfolie, citroensap en peper en zout.
  • 2 Leg de varkensfiletlapjes in een ondiepe schaal, schenk de marinade er overheen en zorg dat ieder plakje goed met de marinade is bedekt. Afdekken met plasticfolie en even in laten trekken.
  • 3 Bereid vervolgens de risotto volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 4 Vet een pan in met wat olijfolie en verhit deze totdat hij zeer heet is, maak de filetlapjes droog en bak ze heel snel goudbruin. Bestrijk ze tijdens het bakken met de overgebleven marinade.
  • 5 Verhit als laatste wat olijfolie in een wokpan, wok de roerbakgroenten samen met de champignons licht en kruid met peper en zout.
  • 6 Schep de risotto en de roerbakgroenten op de borden en leg de varkensvleeslapjes op de roerbakgroenten.
  • 7 Toetjestip: PLUS cheesecake

Italiaanse varkensfiletlapjes is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Gestoofde varkenslapjes met olijven, sperziebonen en tomaat
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletrolletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde filetlapjes met munt en limoen
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept