Zoek
Asperge-Cremesoep met verse rundersoepballetjes en groenten
4
25 min
PLUS
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 bak(jes) kruidenboter
250 g rundersoepballetjes
1 zak(je) verpakking voorgebakken ciabatta brood
1 zak(je) 150 gram soepgroenten
1 l runderbouillon
1 doos(jes) verpakking Knorr Dubbelpak Soepmix Asperge-Crème
3 el olie
1/2 stuk(ken) casinobrood
2 el verse bieslook
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200º C.
2
Zet 1 liter runderbouillon op met de inhoud van 1 zakje asperge-crème soepmix en breng dit al roerende aan de kook.
3
Voeg vervolgens de soepgroenten en de gehaktballetjes er aan toe en laat het geheel nog 2 minuten zachtjes doorkoken.
4
Haal de korstjes van het casinobrood, snijd de sneetjes in blokjes en bak deze blokjes in een hete koekenpan met wat olie krokant.
5
Bak ondertussen het ciabattabrood af in de voorverwarmde oven. Strooi als laatste de bieslook over de soep.
6
Serveer de soep met de verse croutons en het vers afgebakken ciabattabrood en kruidenboter.
Asperge-Cremesoep met verse rundersoepballetjes en groenten is een recept van
PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Koolvis met Chinese groenten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Risotto met morieljes en groene aspergepunten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Witte asperges met saffraan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Coquilles met asperge & babyspinazie
15 min
Voorgerecht
Bekijk recept