1 Verhit de olie in een braadpan en fruit de gesnipperde ui.
2 Bak vervolgens de blokjes kalkoenfilet rondom bruin.
3 Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit.
4 Voeg het limoenrasp en de kokosmelk toe aan de kalkoenfilet en breng aan de kook. Draai het vuur laag en stoof de kalkoenfilet nog 15 minuten.
5 Neem na 10 minuten de deksel van de pan en laat het stoofvocht tot de gewenste dikte inkoken. Voeg het limoensap en peper en zout naar smaak toe.
6 Kook de broccoli in water met zout in 5 minuten beetgaar en giet af. Kook ondertussen ook de rijst in water met zout gaar en bak het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin.
7 Verdeel dan de rijst over de borden, schep de kalkoen met de kokoslimoensaus erbij en bestrooi als laatste met het gebakken
amandelschaafsel.
Kalkoenfilet in kokos limoensaus is een recept van PLUS