Kalkoenfilet in kokos limoensaus

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de olie in een braadpan en fruit de gesnipperde ui.
  • 2 Bak vervolgens de blokjes kalkoenfilet rondom bruin.
  • 3 Boen ondertussen de limoen schoon, rasp de groene schil en pers de vrucht uit.
  • 4 Voeg het limoenrasp en de kokosmelk toe aan de kalkoenfilet en breng aan de kook. Draai het vuur laag en stoof de kalkoenfilet nog 15 minuten.
  • 5 Neem na 10 minuten de deksel van de pan en laat het stoofvocht tot de gewenste dikte inkoken. Voeg het limoensap en peper en zout naar smaak toe.
  • 6 Kook de broccoli in water met zout in 5 minuten beetgaar en giet af. Kook ondertussen ook de rijst in water met zout gaar en bak het amandelschaafsel in een droge koekenpan goudbruin.
  • 7 Verdeel dan de rijst over de borden, schep de kalkoen met de kokoslimoensaus erbij en bestrooi als laatste met het gebakken amandelschaafsel.

Kalkoenfilet in kokos limoensaus is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Koolvis in kruidige limoensaus met rijst
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet met cashewnoten-limoensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met zalm in limoensaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lauwwarme Zalmsalade Met Limoensaus
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Spinazie-linzensalade met kalkoen en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdkalkoen met gestoofde komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tosti op z'n Amerikaans
15 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Pasta met kalkoenfilet en kaassaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept