Zoek
Thaise zalm met rijst en roerbakgroenten
4
20 min
PLUS
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 el olijfolie
1 zak(je) PLUS Cassave kroepoek
1 pot(ten) zout
1 bos(je) verse koriander
1 blik(je) Fairtrade Kokosmelk (400ml)
1 pot(ten) peper
1 zak(jes) Thaise roerbakgroenten
1 stuk(ken) PLUS rode curry pasta (70gram)
350 g zalmfilet (in blokjes gesneden)
1 pak(je) Fairtrade Basmati rijst (400gram)
Bereiding
1
Verhit een koekenpan met olie en bak hierin de currypasta op een laag vuur.
2
Voeg de blokjes zalmfilet toe en bak ze op hoog vuur mee.
3
Voeg de groenten er aan toe en bak deze ook even mee.
4
Voeg de 400 ml kokosmelk toe (of 300 ml voor een iets pittiger gerecht) en laat zachtjes doorkoken tot de groenten beetgaar zijn.
5
Kook in de tussentijd de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking in water met wat zout gaar.
6
Schep de rijst op de borden en schep in het midden de zalm met groenten. Bestrooi met geplukte koriander blaadjes.
7
Serveertip: Garneer met fijn verkruimelde cassave kroepoek. Serveer er daarnaast wat losse cassave kroepoek bij.
Thaise zalm met rijst en roerbakgroenten is een recept van
PLUS
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken rijst met ananas
40 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mieschotel met spitskool en surimi
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oesters in bieslookvinaigrette
10 min
Snack
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde vegetarische filet met wokgroenten
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept