Kabeljauwfilet met romige pasta en kaas

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng de kookroom aan de kook en laat even inkoken. Snij ondertussen de basilicum fijn. Voeg de tomaatjes, basilicum en mozzarella er aan toe en breng op smaak met peper en zout.
  • 2 Kruid ondertussen de kabeljauwfilets met peper en zout en wentel ze licht door de bloem. Verhit een koekenpan met wat olijfolie en bak hierin de kabeljauwfilets aan beide zijde goudbruin en net gaar.
  • 3 Kook vervolgens de pasta in ruim kokend water met wat zout beetgaar en giet af.
  • 4 Meng de pasta met de saus en verwarm deze. Schep in diepe borden en bestrooi met de geraspte kaas. Leg de kabeljauwfilets op de pasta.
  • 5 Serveer met een frisse gemengde salade met kruidendressing.

Kabeljauwfilet met romige pasta en kaas is een recept van PLUS

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept