Pindakaasbrownie met blauwe bessen

4
60 min-
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor tot 180 °C. Smelt in een steel- of sauspan de boter met de chocolade langzaam en roer glad. Neem de pan van het vuur en laat afkoelen tot kamertemperatuur.
  • 2 Klop in de keukenmachine of met de mixer de eieren met de suiker en een snuf zout in 3 min. dik en romig (lichtgeel). Schenk het eimengsel al roerend bij de chocoladeboter.
  • 3 Zeef het bakmeel boven het chocolademengsel. Spatel het meel luchtig erdoor.
  • 4 Schep de pindakaas door het beslag. Het beslag en de pindakaas hoeven niet helemaal gemengd te zijn. Schep het beslag in de vorm. Bestrooi met de bessen.
  • 5 Bak de brownie 30-35 min. in de voorverwarmde oven, tot de bovenkant krokant voelt en begint te breken. De binnenzijde is dan nog zacht en smeuïg. Laat de brownie in de vorm afkoelen en snijd in 12 mooie stukken. Bestrooi eventueel met poedersuiker.

Pindakaasbrownie met blauwe bessen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Quinoasalade met rivierkreeftjes en krab
30 min-
Bekijk recept
Vleesschotel met mosterdroom en bessensaus
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept