Hartige wafels met Parmezaanse kaas en tomatensalsa

6
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rasp de Parmezaanse kaas met een grove rasp. Klop de boter en het zout met een mixer dik, wit en luchtig. Klop het ei en de melk erdoor. Zeef het bakmeel boven een kom. Spatel het bakmeel beetje bij beetje door het botermengsel. Kneed met de geraspte kaas tot deeg en vorm er bolletjes van.
  • 2 Vet het wafelijzer in met wat olie en laat (op middelhoge temperatuur) heet worden. Leg een deegbolletje in het midden van het wafelijzer en doe dicht. Bak de wafel in ca. 2 min. bruin. Bak de rest van de wafels op dezelfde wijze. Vet het ijzer telkens in met olie.
  • 3 Snijd ondertussen de tomaten in kleine blokjes en het basilicum in reepjes. Meng met de azijn en breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer met de wafels.

Hartige wafels met Parmezaanse kaas en tomatensalsa is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Lamsboutsalade met tomaat-sojasalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-havermoutpannenkoekjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Venkelsoep met tomatensalsa
55 min Voorgerecht
Bekijk recept

Hartige broodtaartjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hartige appelbollen
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept