Geitenkaassoufflé met rode ui

4
25 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 175 °C. Verwarm de melk in een pan tot lauwwarm. Verhit de boter in een steelpan en voeg de ui toe. Laat 5 min. smoren tot de ui gaar is. Doe de bloem erbij en roer 2 min. tot het geheel lichtbruin is. Voeg al roerend beetje bij beetje de melk toe en kook tot de saus gebonden is. Laat afkoelen.
  • 2 Roer de eidooiers, kaas en peper en zout erdoor. Klop het eiwit stijf tot het glanst en stevige pieken vormt. Spatel luchtig door de saus. Verdeel over de ramequins en zet deze in de braadslee. Schenk kokend water in de braadslee tot de vormpjes voor 3/4 in het water staan. Bak in 15-20 min. goudbruin. Serveer direct.

Geitenkaassoufflé met rode ui is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spannende spekpannenkoeken met ui
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Omelet met ui
40 min
Bekijk recept
Groene asperges met salsa van tomaat, ui en kappertjes
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Geitenkaassouffle Met Spinazie
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassoufflé Met Groene Salade En Tomatensalsa
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassouffle Met Salade En Zongedroogde Tomaten
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Geitenkaassouffle Met Rozemarijn En Tomatenvinaigrette
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept