Zalm op z'n oosters

4
10 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Dep de zalmhaasjes droog. Bestrijk de vis (niet de huid) met de oestersaus en bestrooi met peper. Bak met de huid naar beneden in een koekenpan met antiaanbaklaag op laag vuur in 7 min. gaar. Keer de laatste min. Neem uit de pan en neem de huid van de vis. Bak de huid op hoog vuur in 1 min. knapperig. Druk met een spatel tegen de pan. Serveer de zalm met de huid. Lekker met haricots verts en shiitake.

Zalm op z'n oosters is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Oosters vispakketje met gewokte andijvie
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tilapia in exotische saus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met oosters gekruide kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kastanjechampignons met sojasaus en bosui
20 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept