Sterren van aardappel en biet

4
35 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, halveer en kook ze in water met zout in 20 min. gaar. Giet af en laat 5 min. afkoelen.
  • 2 Verwarm ondertussen de oven voor op 190 ºC. Snijd de aardappelen en bietjes in plakken van 1 cm dik. Duw er met de steekvorm sterren uit. Verdeel de sterren over een met bakpapier beklede bakplaat. Besprenkel met de olie en peper en zout en rooster ca. 10 min. in de oven.
  • 3 Roer ondertussen de crème fraîche los met het bieslook, dille en peper en zout. Serveer als dip bij de aardappel- en bietsterren.
  • 4 U kunt de sterren de ochtend van tevoren bereiden. Bewaar ze afgedekt in de koelkast. Rooster ze vlak voor serveren 12 min. in de oven op 190 ºC.

Sterren van aardappel en biet is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Borsjtsj
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentedumplings met biet en koriander
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept

Kokosbroodharten
20 min
Bekijk recept
Verse tomatenroomsoep met een kerstdakje
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Spanakopita cups
45 min + 20 oventijd - Voorgerecht
Bekijk recept
Exotisch fruitsorbetijs
20 min Nagerecht
Bekijk recept