1 Verwijder de steelaanzet van de haricots verts en kook ze in 5 min. beetgaar. Spoel koud onder stromend water.
2 Bestrijk ondertussen de kipfilethaasjes met de olijfolie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kipfilethaasjes in 5 min. gaar. Keer halverwege.
3 Snijd ondertussen de paddenstoelen in plakjes. Schep de kipfilethaasjes uit de pan op een bord en gril in het achtergebleven bakvet de paddenstoelen 3 min. Schep geregeld om. Schep de paddenstoelen uit de pan en breng op smaak met peper en eventueel zout.
4 Klop een dressing van de hazelnootolie en azijn. Verdeel de slamelange, haricots verts, paddenstoelen, dressing en kipfilethaasjes over 4 borden. Hak de hazelnoten grof. Garneer de salade met de hazelnoten en schaaf er met een dunschiller krullen kaas boven.
Salade met gegrilde kip en hazelnootolie is een recept van Albert Heijn