Salade met gegrilde kip en hazelnootolie

4
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de steelaanzet van de haricots verts en kook ze in 5 min. beetgaar. Spoel koud onder stromend water.
  • 2 Bestrijk ondertussen de kipfilethaasjes met de olijfolie en breng op smaak met peper en eventueel zout. Verhit de grillpan en gril de kipfilethaasjes in 5 min. gaar. Keer halverwege.
  • 3 Snijd ondertussen de paddenstoelen in plakjes. Schep de kipfilethaasjes uit de pan op een bord en gril in het achtergebleven bakvet de paddenstoelen 3 min. Schep geregeld om. Schep de paddenstoelen uit de pan en breng op smaak met peper en eventueel zout.
  • 4 Klop een dressing van de hazelnootolie en azijn. Verdeel de slamelange, haricots verts, paddenstoelen, dressing en kipfilethaasjes over 4 borden. Hak de hazelnoten grof. Garneer de salade met de hazelnoten en schaaf er met een dunschiller krullen kaas boven.

Salade met gegrilde kip en hazelnootolie is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Hazelnootchoco van het huis
10 min
Bekijk recept
Salade met bleu de Gex
20 min
Bekijk recept
Platbrood met ricotta en vijgen
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van sint-jakobsvruchten en aardpeer met truffel
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept