Zelfversier-ijs

4
10 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe de chocolade in een pan en hang deze in een iets grotere pan met bijna kokend water. Laat de chocolade onder af en toe roeren smelten (au bain-marie). Zorg ervoor dat de chocolade niet te heet wordt.
  • 2 Schep in elke coupe 2 bolletjes ijs. Zet de gesmolten chocolade, aardbeiensaus, smarties en cupcake parels op tafel en laat de kinderen zelf hun coupe samenstellen.

Zelfversier-ijs is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept