Crunchy kokosgarnalen met Thaise dip

18
35 min
Snack
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Snijd het steeltje van de peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in dunne ringetjes. Schil de gember en snijd fijn. Pers de helft van de limoen uit en snijd de andere helft in partjes.
  • 2 Doe de peper en gember in een kommetje en meng met het limoensap, de vissaus en kokospalmsuiker.
  • 3 Doe het kokosmeel in een diep bord. Klop de eieren los in een ander diep bord en meng de kokosrasp en panko in een derde diep bord.
  • 4 Pel ondertussen de garnalen en verwijder het darmkanaal. Laat de staartjes zitten. Dep de garnalen droog met keukenpapier. Schep de garnalen eerst door het kokosmeel, dan door het ei en dan door het kokos-pankomengsel.
  • 5 Verhit de kokosolie in een koekenpan en bak de garnalen in 3 min. goudbruin en krokant. Keer halverwege. Schep de garnalen met een schuimspaan uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  • 6 Leg de garnalen op een schaal en serveer met de limoenpartjes en dipsaus.

Crunchy kokosgarnalen met Thaise dip is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Vega-quesadilla
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokkenpuree met munt
10 min Snack
Bekijk recept
Minimaïsspiesjes met muntdip
15 min Snack
Bekijk recept
Kikkererwtendip met sesamzaad
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Crunchy kipfilet
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Crunchy geitenkaaslollipops
45 min- Snack
Bekijk recept
Crunchy koekreep
20 min-
Bekijk recept