Italiaanse puree

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen, snijd ze in stukken en kook ze samen met de knoflook 20 min. in water met zout. Giet af, doe terug in de pan en laat met de deksel erop 10 min. staan.
  • 2 Hang een bolzeef in een andere pan en wrijf met de bolle kant van een lepel de aardappelen en knoflook erdoor. Verwarm de olie 1 min. en schenk 80 ml ervan bij de aardappel. Voeg de kaas toe en schep om tot een luchtige puree. Breng op smaak met peper en zout.
  • 3 Doe de rest van de olie in een kom en roer de olijven en kappertjes erdoor. Schenk over de puree.

Italiaanse puree is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept