Aardappelsoufflé

4
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Splits de eieren en klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout.
  • 2 Kook de aardappelen gaar, plet ze met een vork.
  • 3 Roer er de light room, de dooiers en de kaas bij.
  • 4 Breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot.
  • 5 Spatel er de eiwitten door.
  • 6 Smeer 4 souffléschoteltjes in met de Solo Vloeibaar en verdeel er de bereiding over.
  • 7 Schuif ze in de op 180° voorverwarmde oven tot de soufflés mooi opgekomen en goudgeel zijn.

Aardappelsoufflé is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelsouffl met pancetta en parmezaan
30 min
Bekijk recept
Aardappelsouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met zeevruchtensaus & aardappelsoufflé
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoufflé met mozzarella en pesto
80 min Hoofdgerecht
Bekijk recept