Zoek
Aardappelsoufflé
4
40 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2.5 dl light room
2 eetlepels Solo Vloeibaar
zout
3 grote aardappelen
3 eieren
50 g geraspte kaas
peper
muskaatnoot
Bereiding
1
Splits de eieren en klop de eiwitten zeer stevig op met een snuifje zout.
2
Kook de aardappelen gaar, plet ze met een vork.
3
Roer er de light room, de dooiers en de kaas bij.
4
Breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot.
5
Spatel er de eiwitten door.
6
Smeer 4 souffléschoteltjes in met de Solo Vloeibaar en verdeel er de bereiding over.
7
Schuif ze in de op 180° voorverwarmde oven tot de soufflés mooi opgekomen en goudgeel zijn.
Aardappelsoufflé is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappelsouffl met pancetta en parmezaan
30 min
Bekijk recept
Aardappelsouffle
30-60 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met zeevruchtensaus & aardappelsoufflé
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoufflé met mozzarella en pesto
80 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept