Zoek
Carpaccio van aardappelen
4
25 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
zout
peper
Bertolli extra vergine
citroen (sap)
4 aardappelen (vastkokende)
peper (roze)
bieslook
kaas (Parmezaanse)
Bereiding
1
Meng de olie met peper en zout, de gehakte bieslook en de roze peper.
2
Schil en snij de aardappelen in zeer fijne plakjes.
3
Stoom ze in een bodempje water beetgaar en schik ze op de borden.
4
Giet er de olie over en werk af met de Parmezaanse kaas.
Carpaccio van aardappelen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappelpuree
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van champignons met gerookte eendenborst
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van appel met maatjes
10 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Carpaccio van gerookte eendenborst met roze pompelmoes
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Bruschetta's met carpaccio
30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept