Tortilla met geroosterde sjalotjes en pancetta

6
45 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 200°C (stand 6).
  • 2 Pel de sjalotten en de aardappelen. Snipper de sjalot fijn en snijd de aardappelen in schijfjes.
  • 3 Stoof de sjalotes aan in de helft van de Solo.
  • 4 Verhit de resterende Solo in een koekenpan met antiaanbaklaag en voeg de pancetta toe.
  • 5 Bak tot deze bruin begint te worden, voeg de aardappel en de sjalotjes toe en bak tot alles gaar is.
  • 6 Klop de eieren los met peper en zout en voeg ze in de pan toe samen met de peterselie.
  • 7 Bak tot de tortilla aan de onderkant gestold is en zet dan onder de grill tot de tortilla helemaal is gestold.
  • 8 Laat afkoelen en pak in voor de picknick, in zijn geheel of in punten gesneden.

Tortilla met geroosterde sjalotjes en pancetta is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Risotto met tuinerwten uit Veneto
30 min Voorgerecht
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Oriëntaalse wrap
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quesadilla met ossenworst
15 min Snack
Bekijk recept