Nieuwe aardappelen in romige bieslookdressing

6
20 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Borstel de nieuwe aardappelen.
  • 2 Kook ze in water en een koffielepel zeezout zo'n 10 tot 15 minuten.
  • 3 Meng ondertussen de mayonaise en de light room in een kom en snipper er de bieslook bij.
  • 4 Giet de aardappelen af. Leg ze terug in de pot en voeg de solo vloeibaar , citroenschilletjes en een beetje zeezout toe en enkele draaien van de pepermolen.
  • 5 Meng goed zodat ze aan alle kanten met het mengsel bedekt zijn.
  • 6 Voeg dan de light room bereiding toe en serveer warm of op kamertemperatuur.
  • 7 Lekker met zalm of kip

Nieuwe aardappelen in romige bieslookdressing is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Aardappelsalade met Hollandse garnalen
30 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gehaktballetjes in cranberrysaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken haring met frisknapperige sla
20 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Curry-kalkoenspiezen met frites en salade
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Salamisandwiches met rode tapenade
5 min
Bekijk recept
Gepocheerde scharrelkip
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept