Aardappelsoufflé met mozzarella en pesto

6
80 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen in de schil tot ze gaar zijn.
  • 2 Laat ze uitlekken en pel ze.
  • 3 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 4 Smeer een ovenschotel van 23 cm in met 25 g Solo .
  • 5 Strooi de helft van de broodkruimin de schotel en schud het overtollige kruim eruit.
  • 6 Pureer de hete aardappelen en meng er de warme melk en 50 g Solo door.
  • 7 Klop de eieren goed op en voeg ze aan het mengsel toe.
  • 8 Meng er de Parmezaanse kaas onder en breng op smaak met peper en zout.
  • 9 Schep de helft van het aardappelmengsel in de soufflévorm. 1
  • 0 Druk het tegen de zijkanten naar boven.1
  • 1 Schik er de blokjes emmentaler en mozzarella in en bedek met de rest van het aardappelmengsel. 1
  • 2 Strijk de rest van de Solo over de oppervlakte van de soufflé. 1
  • 3 Strooi er het broodkruim over. 1
  • 4 Zet de soufflé in de warme oven en bak gedurende 20 minuten. 1
  • 5 Verhoog de oventemperatuur tot 220°C en bak nog tien minuten.1
  • 6 Verwarm ondertussen de groene pesto in een pannetje.

Aardappelsoufflé met mozzarella en pesto is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept

Aardappelsouffl met pancetta en parmezaan
30 min
Bekijk recept
Aardappelsouffle
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vis met zeevruchtensaus & aardappelsoufflé
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelsoufflé
40 min Bijgerecht
Bekijk recept