Aardappelratatouille met witte wijn

4
27 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit de ui, de sjalotten en de look in de Solo .
  • 2 Voeg er de groenten bij (eerst de paprika en wortelen en enkele minuten later de aubergine) en laat dit een 5-tal minuutjes afgedekt stoven.
  • 3 Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Voeg er de aardappelen en de Provençaalse kruiden bij, samen met de in stukjes gesneden tomaten en de tomatenpuree. Meng alles.
  • 5 Zodra de aardappelen het groentevocht opgenomen hebben, blus je de groenten met de witte wijn (opgepast voor aanbranden!).
  • 6 Zorg ervoor dat al het kookvocht na ongeveer 15 min. verdampt is.
  • 7 Hak de bundel tuinkruiden fijn en bestrooi de schotel ermee.

Aardappelratatouille met witte wijn is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Aardbeiensorbetijs met wijn
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met paddestoelen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scholpakketje met paddenstoelen schol scholfilet sjalotje paddenstoelen kruidenboter stokbrood witte wijn
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept