Lekker feestmenu - Nagerecht: Lichte lekkernij op

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil 2 sinaasappelen en hou enkele dun versneden reepjes schil apart. Snij de sinaasappelen in dunne plakjes en doe ze in een grote kom. Meng in een apart kommetje het oranjebloesemwater en het sap van de twee resterende sinaasappelen. Doe dit mengsel bij de partjes sinaasappel. Schep flink om en bestrooi met kaneel. Laat de bereiding een uur in de koelkast rusten. Laat de suiker met een beetje water in een kookpot smelten. Voeg er de dunne reepjes sinaasappelschil bij en laat ze op een zacht vuurtje konfijten, zonder ze te laten karameliseren. Schik enkele partjes sinaasappel in een waaiervorm op een bord en leg een bol Carte d’Or in het midden. Werk af met de fijne reepjes sinaasappelschil, enkele muntblaadjes en enkele pijnboompitten.

Lekker feestmenu - Nagerecht: Lichte lekkernij op is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frisse caesarsalade op toast
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Haasspiesjes op kool met kastanjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Artisjokharten op tomatenbrood
1u15 min Snack
Bekijk recept
Zuurkool op z'n Hongaars
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Lekker potje piccalilly
35 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker potje piccalilly 3 potten à 300 ml
30 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Lekker vruchtenpannetje
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Zoet-zuur Iers rundvlees
2 uur-
Bekijk recept