Gevulde aardappel

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar in de schil.
  • 2 Snijd het hoedje van de aardappelen af en verwijder een deel van het vruchtvlees.
  • 3 Leg de hele ongepelde ui in een met Solo ingesmeerd schoteltje en zet dit 30 minuten in een oven van 180°.
  • 4 Verwijder het vel en mix het zachte vruchtvlees met 50 g Solo in een blender.
  • 5 Plet de aardappelpuree met een vork. Meng met de puree van ui en Solo.
  • 6 Vul de aardappelen met het mengsel. Zet ze 5 minuten in een oven op 180°.
  • 7 Schik op elke aardappel een rolletje gerookte zalm gevuld met wat peterselie en bieslook.
  • 8 Versier met viseitjes en enkele sprietjes bieslook.

Gevulde aardappel is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept