Zoek
Gevulde aardappel
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
viseitjes
Solo Bakken en Braden
1 grote witte zoete ui
4 aardappelen
4 sneetjes gerookte zalm
bieslook
Bereiding
1
Kook de aardappelen gaar in de schil.
2
Snijd het hoedje van de aardappelen af en verwijder een deel van het vruchtvlees.
3
Leg de hele ongepelde ui in een met Solo ingesmeerd schoteltje en zet dit 30 minuten in een oven van 180°.
4
Verwijder het vel en mix het zachte vruchtvlees met 50 g Solo in een blender.
5
Plet de aardappelpuree met een vork. Meng met de puree van ui en Solo.
6
Vul de aardappelen met het mengsel. Zet ze 5 minuten in een oven op 180°.
7
Schik op elke aardappel een rolletje gerookte zalm gevuld met wat peterselie en bieslook.
8
Versier met viseitjes en enkele sprietjes bieslook.
Gevulde aardappel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept