Zoek
Winterse kruiden ovenschotel
4
60 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 rapen
250 g paddestoelen
Solo
25 g bloem
0.5 blokje Knorr Finesse groentebouillon
200 ml halfvolle melk
100 g verse kruidenkaas
400 g aardappelen
1 citroen
100 g gemalen kaas
2 tomaten
Bereiding
1
Kook de geschilde rapen en aardappelen afzonderlijk gaar.
2
Snij de paddestoelen in plakken, besprenkel ze met citroensap en stoof ze gaar.
3
Snij de aardappelen en raapjes in plakken en schik ze samen met de paddestoelen in een vuurvaste schotel.
4
Maak een saus van 2 eetlepels Solo, de bloem, 200ml water het 1/2 bouillonblokje en de halfvolle melk.
5
Roer er verse kaas door.
6
Kruid met peper, zout, muskaatnoot en giet over de groenten.
7
Zet 15 minuten in een op 180° voorverwarmde oven.
8
Bestrooi met de gemalen kaas en verdeel er de in blokjes gesneden tomaten over .
9
Laat de kaas in de oven smelten.
Winterse kruiden ovenschotel is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenschotel met gehakt en groente
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige wentelteefjes met uiencompote
40 min
Bekijk recept
Winterse koffie (advertorial)
20 min
Bekijk recept
Winterse paella met rookworst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappel-salami schotel recept
Bekijk recept