1 Schrob de aardappelen zonder de schil al te veel te beschadigen onder stromend water schoon.
2 Strooi het grof zout op een ovenplaat en verdeel het egaal.
3 Leg de aardappelen op deze zoutplaat en gaar ze gedurende 45 minuten in een oven op 180 °C. Om te testen of ze gaar zijn kun je even in de aardappelen prikken met een keukennaald of mesje. Als je geen weerstand meer voelt, zijn ze gaar.
4 Snij op ongeveer drie vierden van de hoogte overlangs een deksel van de aardappelen en haal ze vervolgens leeg met een koffielepeltje zonder de schil te beschadigen.
5 Vergeet ook niet de hoedjes uit te lepelen. Prak de aardappel-pulp met
6 een vork in grove stukken en voeg de bieslook, het geraspte blokje bouillon, het citroensap en de Solo toe.
7 Meng alles goed en vul er de uitgeholde aardappelen mee.
8 Strooi de garnalen royaal over de aardappel.
Gepofte aardappel met grijze garnalen is een recept van Solo Open Kitchen