Zomerse aardappelpuree

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar. Giet het kookvocht af en stamp de aardappelen met een stamper of vork fijn.
  • 2 Verwarm de melk en voeg Solo toe.
  • 3 Roer dit mengsel door de gepureerde aardappelen en blijf dit even luchtig kloppen.
  • 4 De puree op smaak brengen met zout, peper en paprikapoeder.
  • 5 Snij de paprika's in kleine blokjes en schep deze samen met de gesneden bosuitjes door de puree.

Zomerse aardappelpuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zomerse vruchtensoep
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept