Ardeens gebraad met spinazie, spekjes

4
0 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid het vlees met peper en zout en bak er een korstje aan. Rol het daarna in zilverpapier en laat het nog verder garen in de oven op 180 ° C gedurende een 30 min. Verwijder de hoofdnerf van de spinazie en was hem zorgvuldig. Liefst 2 keer want er zit veel zand rond spinazie. Stoof de uien in wat Solo en voeg er de spekblokjes, look en de pijnboompitten aan toe. Als de spekjes goed krokant zijn dan mag je de spinazie toevoegen. Roer alles goed onder elkaar. Schil de aardappelen en kook ze in gezouten water. Pureer ze, werk af met nootmuskaat, een scheut melk en een klontje boter. Kruid goed af met peper en zout. Doe de bloem in een kom en voeg er met kleine beetjes de pils aan toe tot je een dik papje krijgt. Kruid het beignetdeeg af met peper en zout. Haal de champignons door het beignetdeeg en bak ze mooi goudgeel in de friteuse. Dresseer de puree in een ring, leg hierop de spinazie mengeling.
  • 2 Serveer er een stuk vlees bij en enkele champignon beignets.
  • 3

Ardeens gebraad met spinazie, spekjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Provençaalse kip met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Salade met raclettekaas, walnoten en spekjes
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofde venkel met spekjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Boterhammen met geitenkaas, appels en Luikse siroop
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Ardeens kaasgerechtje met peren
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Ardeens gebraad met gratin en broccoli
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ardeens Varkensgebraad
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept