Cottage Pie

6
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Fruit fijngenipperde wortelen en prei en knoflook uit de pers gedurende 2 min in hete olie.
  • 2 Voeg de bouillon, worcestersaus, champignons in plakjes en tomatenpuree bij. Laat 25 min stoven in open pan. Breng op smaak met P&Z. Pureer de aardappelen. Roer een roux met de boter, de bloem en de melk. Laat indikken, roer mosterd, eierdooiers en kaas onder de saus. Meng saus en puree. Doe het gehakt-groentemengsel in een ovenschotel.
  • 3 Bedek met een dikke laag puree. Zet de schotel 25 min in de oven op 200°C tot de puree goudbruin is

Cottage Pie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chicken pie - pastei met kip en champignons
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bladerdeegtaart
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Bladerdeegpie met kip, champignons en dragon
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Double trouble pie cake
2 uur-
Bekijk recept

Light lasagne
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde bleekselderij
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met bospeen
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Caesarsalade
35 min Voorgerecht
Bekijk recept