2 Pel de garnalen. Zet de gepelde garnalen daarna nog even koel.
3 Stoof de garnalenpantsers en look in wat Solo, samen met de grofgesneden selder, uien en wortel. Doe de laurierblaadjes er bij en blus met witte wijn en een scheutje water. Wanneer het kookt voeg je de tomatenpuree toe. Laat een kwartiertje zachtjes koken en kruid met peper en zout. Doe alles in een blender en mix fijn.
4 Zeef de saus. Mix net voor het dresseren in de blender tot een schuimige saus.
5 Puree
6 Schil de aardappelen, kook ze gaar in gezouten water en pureer.
7 Kruid met nootmuskaat, peper en zout.
8 Groenten
9 Was de prei. Snij daarna in kleine stukjes en stoof gaar in Solo. Voeg de room toe en laat even pruttelen. Strooi er een verkruimeld bouillonblokje bij. 1
0 Vis1
1 Spoel de kabeljauw onder koud stromend water. Dep goed droog, kruid met peper en zout en wentel de vis even in bloem. 1
2 Bak de vis aan in hete Solo en laat verder garen in de oven (180°C)1
3 Presentatie1
4 Meng net voor het opdienen de puree met de gepelde garnalen, de prei en fijngesnipperde bieslook. 1
5 Leg een flinke lepel puree op het bord, leg hierop de vis.1
6 Lepel wat sausschuim op de vis en rond het torentje. Versier met enkele gepelde garnalen en een takje kervel.