Zoek
Hutsepot
6
150 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1/2 kg spiering
1/2 kg soepvlees(van de platte rib)
2 dikke uien
250 gr wortelen
3 preien
1 selder
2 raapjes
750 gr spruiten(OF 1 groene kool)
1 à 2 kg aardappelen
tijm,laurier,peper en zout
Bereiding
1
Breng het vlees met 1à 2 liter water aan de kook.Snijd de groenten fijn
2
Voeg de groenten bij de bouillon nadat deze afgeschuimd is.
3
Kook gedurende 1 1/2 uur met de tijm en laurier.
4
Schil en was de aardappelen en voeg ze bij de bouillon.
5
Breng op smaak met peper en zout en laat nog 30 minuten koken.
6
Neem het vlees uit de hutsepot en snijd het in reepjes.
7
Verdeel het vlees over de diepe borden en dien HEET op.
8
mmmm. hartverwarmend...
Hutsepot is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gitte's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Mama's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van mama Anna
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van Liliane
0 min
Bekijk recept
Gitte's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Mama's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van mama Anna
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van Liliane
0 min
Bekijk recept