Hutsepot

6
150 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng het vlees met 1à 2 liter water aan de kook.Snijd de groenten fijn
  • 2 Voeg de groenten bij de bouillon nadat deze afgeschuimd is.
  • 3 Kook gedurende 1 1/2 uur met de tijm en laurier.
  • 4 Schil en was de aardappelen en voeg ze bij de bouillon.
  • 5 Breng op smaak met peper en zout en laat nog 30 minuten koken.
  • 6 Neem het vlees uit de hutsepot en snijd het in reepjes.
  • 7 Verdeel het vlees over de diepe borden en dien HEET op.
  • 8 mmmm. hartverwarmend...

Hutsepot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gitte's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Mama's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van mama Anna
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van Liliane
0 min
Bekijk recept

Gitte's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Mama's hutsepot
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van mama Anna
0 min
Bekijk recept
Hutsepot van Liliane
0 min
Bekijk recept