Aardappel-kaastaart

4
50 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappeltjes schoon. Kook ze gaar in de schil, in gezouten water. Laat ze even afkoelen en pel ze.
  • 2 Klop de eieren los met de bloem, de oregano, peper en zout. Vermeng ze met de verse kaas en de parmezaan.
  • 3 Beboter een vel bakpapier en leg het in een schaal. Schep er de aadappeltjes op. Schep er het kaasmengsel over. Verdeel er de rest van de boter over.
  • 4 Bak de taart 25 tot 30 minuten in de oven, op 180°C. Serveer warm of lauw.
  • 5 Lekker als: Lunch met een frisse, groene salade

Aardappel-kaastaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
BBQ speklappen met geroosterde zoete aardappel
45 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Veloutésoepje van zoete aardappel met sint-jakobsvruchten
35 min Voorgerecht
Bekijk recept