Gevulde aardappel met ei

4
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de aardappelen schoon. Kook ze gaar in de schil, in gezouten water.
  • 2 Snij er in de lengte een kapje af en haal ze met een lepeltje zoveel mogelijk uit. Prak het kruim met een vork, hou de aardappelen warm onder aluminiumfolie.
  • 3 Bak het spek knapperig in een pan met antiaanbaklaag. Zet het even aan de kant. Giet het spekvet weg.
  • 4 Klop de eieren los met de melk, peper en zout. Verwarm een scheutje olijfolie in de spekpan. Giet er de eieren bij een bak een smeuïg roerei.
  • 5 Vermeng met de spekblokjes en het aardappelkruim met het ei. Vul er de aardappelen mee. Werk af met gehakte bieslook.

Gevulde aardappel met ei is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolrijst met groente, gele curry en ei
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroerbakte aardappelschijfjes met champignons en ei
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zachtgekookt ei met soldaatje
10 min
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept