italiaanse stoemp

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de aardappelen gaar. Bak ondertussen de sjalotjes en de ham lichtjes aan.
  • 2 Pureer de aardappelen met de hete melk, de sjalotjes, de ham, de gedroogde tomaten, de basilicum en de mozarella. Kruid bij met muskaatnoot, peper en zout. Serveren met een kippefilet.
  • 3 Variatie : de gedroogde tomaten vervangen door kerstomaten.

italiaanse stoemp is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Stoemp met broccoli en pijnboompitten
35 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke stoemp met prei wortel en boerenbraadworst
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Blinde vinken van skrei en broccolistoemp
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp op z’n Brabants
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept