hachie parmentier

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De look en de sjalotten pellen en fijnsnipperen
  • 2 Met wat solo het gehakt samen met de sjalot en look losbakken.
  • 3 Spinazie opwarmen.
  • 4 En met de aardappelen puree maken
  • 5 Ovenschotel inboteren met solo een laag puree in doen er parmezaan over raspen , een laagje gehakt en terug wat parmezaan over raspen , een laagje spinazie overdoen een beetje parmezaan over raspen en doe zo verder tot de schotel vol is .
  • 6 Eindig het best met puree en geraspte parmezaan bovenop om daarna in de oven te schuiven op 180 graden en laat er een mooi bruine korst op komen .

hachie parmentier is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vispaté parmentier
35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Parmentier met pens, appels en noten
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier met wortelpuree
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehakt parmentier
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept