- verwarm de oven voor op 180°C"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- snijd de varkenshaasjes in 2 stukken en wikkel elk stuk in 2 sneetjes ontbijtspek"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- bak de varkenshaasjes kort aan in een hetepan in wat boter"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- laat het vlees rusten"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- hak de look en leg ze in een kom"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- giet de room bij de look en meng goed"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- kruid met peper, zout en eventueel wat pilipili "},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- giet de lookroom in een ovenvaste schotel en leg er de varkenshaasjes in"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- zet de schotel in de oven en laat 20 à 25 min garen"},{"@type":"HowToStep","text":"10. TIP: serveer dit gerecht met natuuraardappelen en groene boontjes"}],"recipeYield":"4 "}