- Maak de krieltjes schoon, zonder ze te schillen."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Bestrijk de bodem van een brede ovenschaal met 2 el olijfolie. Leg de krieltjes naast elkaar in de schaal."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Kruid de krieltjes met de Provençaalse mix en het zout."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Besprenkel de krieltjes met nog 2 el olijfolie. Schuif in een voorverwarmde oven van 200°C en laat ong. 35 à 45 min. bakken. Schep tussendoor enkele keren om zodat alle krieltjes langs alle kanten lekker knapperig en goudbruin worden. De krieltjes zijn gaar als u er gemakkelijk met een vork in kan prikken."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- U kan de Provençaalse mix ook vervangen door andere kruiden (Italiaanse mix, kruidentuiltje, tijm, rozemarijn). Voor een pittige smaak kan u de ovenschotel op voorhand met een teentje look inwrijven."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- U kan voor het bakken nog 50 gr gerookte spekblokjes aan de krieltjes toevoegen."},{"@type":"HowToStep","text":"7. (Los blad Colruyt)"}],"recipeYield":"4 "}