Broccolipuree

4
25 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwijder de harde delen van de brocolli en verdeel in roosjes. Stoom de brocolli gedurende een 15 tal min. Hou het stoomvocht bij.
  • 2 Kook ondertussen de geschilde aardappelen gaar.
  • 3 Pureer de aardappelen en de brocolli. Voeg het ei, de olie, het geperste teentje look en de mosterd toe. Doe hierbij de room en roer goed door elkaar.
  • 4 Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
  • 5 Voeg naar smaak nog meer mosterd toe, doch laat niet overheersen.
  • 6 Is de puree te zwaar voeg dan wat stoomvocht van de brocolli toe.
  • 7 Warm de puree nog even op.
  • 8 Dien op met gestoomde witvis, gebraden kipfilet of een stukje varkensgebraad in mosterdsaus.
  • 9 Smakelijk

Broccolipuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Spaghetti met romige broccoli-kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met broccolipuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Balletjes in stroganoffsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Spaghetti met romige broccoli-kaassaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met broccolipuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept